Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 9 juli 2013

"Nederlander"?

Soms denkt men dat een speler is gecontracteerd zonder dat de club die deze speler heeft gecontracteerd hier melding van heeft gedaan. Dat kan later worden "rechtgezet" als die club alsnog deze speler presenteert (Rogier Jansen en Ties Theeuwkens bij Den Helder Kings).

Soms roepen fans van een club dat een speler bij hen heeft getekend, om later te vragen of die speler een speler is die past bij hun club (betaalbaar).

"Nederlanders" zijn, als ze goed zijn, altijd interessant. Zo lang een club nog de ruimte heeft om een speler te contracteren. (Zowel budgettair áls qua aantal spelers in de selectie.)

Of een Nederlander in de DBL wil spelen blijkt pas uit een gesprek. En, dan telt niet alleen het salaris. Een Nederlander kan door fans niet worden opgemerkt, maar wel door een club. In hoeverre zo'n club contact heeft met zo'n speler (of diens agent) houdt een club meestal buiten de publiciteit. Logisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten