Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 7 juli 2013

Tom Snikkers 2

http://basketballplus.nl/tom-snikkers-naar-aris-leeuwarden/

Aris heeft de Nederlandse Amerikaan Tom Snikkers gecontracteerd. Een forward, 193 cm, 22 jaar, die speelde voor een derde divisie school (Calvin). Kan goed schieten van afstand maar ook goed in de 'low-post' spelen met zijn rug naar de basket. Heeft ook een sterke penetratie in huis.

De Friezen hebben nog diverse spelers nodig maar de jongens die ze hebben zijn toch zeker niet slecht. Dexter Hope back-up point-guard, Tjoe de Paula startende shooting-guard, Tom Snikker small-forward, Jan van der Kooij small-forward. (Geen idee wie van hen zal mogen starten.) Valentijn Lietmeijer, vorig seizoen back-up shooting-guard, heeft zijn contract nog niet verlengd.

Of de club voldoende geld heeft voor Amerikanen weet ik niet. Meende dat er berichten verschenen dat men iets minder te besteden heeft dan vorig seizoen.

Áls ze geen Amerikaanse point-guard kunnen contracteren, en Stefan Mladenovic wordt niet de vervanger van Dimeo van der Horst, dan lijkt hij me een geschikte speler ALS STARTENDE point-guard voor het ambitieuze Aris. Wanneer coach Simpson en assistent-coach Molthoff er een team van kunnen maken kan de ploeg de strijd om de top 4 heus aangaan. Zeker als ze goede, grote mannen weten te contracteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten