Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 18 november 2015

Derby (bv Groningen vs Red Giants (Meppel) [VOORBESCHOUWING])

Zaterdag 21 november, aanvang 18:45 uur, in de Groningse sporthal 'Oude ALO', de bekerwedstrijd tussen het Groningse BVG en de Meppeler basketballvereniging Red Giants.

De ploeg uit Meppel is de koploper in de mannen promotie divisie. De ploeg uit Groningen is de koploper in de eerste divisie A (dat is een klasse onder de promotie divisie).

Vorig seizoen speelde Bas Rozendaal in de ploeg van BVG. Dit seizoen speelt hij in de ploeg van Red Giants. In de ploeg van Red Giants spelers als Alexander de Sa, Rein van der Kamp, Arno Bunnig, Jesper Jobse, Nick Bloemhof en eerder genoemde Bas Rozendaal. Zij speelden in het verleden allen in de eredivisie.

In de ploeg van BVG 3 spelers die ooit actief waren in de eredivisie: Eric Peutz, Benny van der Reijden en Mark-Peter Hof.

BVG heeft zich afgelopen zomer versterkt met dit drietal én nog twee spelers die, net als Mark-Peter Hof, vorig seizoen uitkwamen in de ploeg van de Groene Uilen: Ata Einolhagh en Jonah Kremer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten