Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 10 november 2015

Donar @ Mons (Mons vs Donar [VOORBESCHOUWING])

Wat gaan wij vanavond brengen? Winst of verlies? 

Het niveau van onze Amerikanen (tenminste zij die als Amerikanen gelden) is nog altijd bedroevend. Tegen b.s. Leiden lieten Brown en Sullivan weliswaar enkele goede acties zien maar het is veel te weinig om hen een compliment voor te geven. Als je positief moet zijn als spelers aan de verwachting voldoen, dan houdt het op! 

Tegen Leiden speelden Dexter Hope & Sean Cunningham nog slechter dan de ondermaats presterende Brown & Sullivan. En, dat is geen goed teken. Garrick Sherman speelde opnieuw een slechte wedstrijd. Het lijkt er op dat coach Braal ook geen vertrouwen meer heeft in de Amerikaanse center. 

Als Donar de top van Nederland wil zijn dan moet het spel veel beter worden! Balcirculatie (tempo te laag!), positiespel (spelers staan te veel stil, bewegen niet als ze niet in balbezit zijn, zorgen niet dat zij aanspeelbaar zijn), verdediging (anticiperen op pick & roll aanvalspatronen), rebounding (in de verdediging is geen sprake van uitboksen) ... het is allemaal bagger. 

Of het goed gaat komen? Ik hoop het van harte! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten