Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

vrijdag 6 november 2015

Leiden & Donar

A.s. zondagmiddag spelen beide ploegen tegen elkaar. Hierover later meer!

Dinsdagavond speelde Donar in Hongarije, donderdagavond speelde b.s. Leiden in Portugal. En, in die laatste wedstrijd liet de coach (Eddy Casteels) blijken allerminst tevreden te zijn over de prestaties van zijn Amerikanen in de wedstrijden die tot nu toe zijn gespeeld.

DeRonn Scott (guard) kreeg 8 minuten speeltijd. Eric Stutz (center/forward) moest zich met nog minder speelminuten tevreden stellen: 4 schamele minuten mocht hij op het parket staan.

Al weken is er kritiek. Met name op Scott. De Leidse fans zien graag Cormier (speler van Leiden in het seizoen 2014/2015) terugkeren in de selectie.

In en rond Groningen wordt er al sinds het begin van het seizoen kritiek geuit op het spel van Ken Brown en Will Sullivan. Daar is later kritiek op Garrick Sherman bij gekomen.

Mijns inziens is het voor de ploeg (Donar) van essentieel belang om Bill Clark terug te halen (hij is nog beschikbaar)! Het kost wat geld, en het zal misschien niet ethisch zijn (wat betreft Sherman), maar de selectie is beter af zonder Brown, Sullivan en Sherman.

Donar beschikt, als Clark terug komt, over de volgende spelers (en posities) ....

guards: Dexter Hope, Yannick Franke, Sean Cunningham
forwards: Jason Dourisseau, Chase Fieler, Bill Clark
centers: Ross Bekkering, Bas Veenstra

Een kleine rotatie (veel speeltijd zal er niet zijn voor Skip Samson en Niek Nieboer) maar het is niet anders! Nóg meer nieuwe spelers halen zal er budgettair gewoon niet in zitten. Ik denk dat de club er niet goed aan heeft gedaan om zowel Stefan Mladenovic als Bill Clark & DeJuan Wright geen contractverlenging aan te bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten