Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 1 november 2015

Twee Groninger ploegen na 8 november 2015 op plek 1?

Het vrouwen A-team van de Groene Uilen (vrouwen promotie divisie) staat op de vierde plek van deze competitie. Op zaterdag 7 november spelen de Groningse studentes vanaf 16:15 uur in Katwijk tegen de B-ploeg van Grasshoppers. De Katwijksters staan op de tweede plaats van deze competitie. Bij winst passeren de Groninger basketballsters hun concurrentes.

Het A-team van BVG (mannen eerste divisie A) staat op de eerste plek van deze competitie. Op zaterdag 7 november spelen de Groningers vanaf 18:45 uur in eigen hal tegen Akrides. De IJmuidenaren staan op de tweede plaats van deze competitie. Zie de stand van de 1e divisie.

Het A-team van Donar (mannen eredivisie) staat op de 3e plek van deze competitie. Op zondag 8 november spelen de Groningers vanaf 15:00 uur in eigen hal tegen b.s. Leiden. De Leidenaren staan op de tweede plaats van deze competitie. (Nummer 1 is Landstede basketball uit Zwolle.) Zie de stand van de DBL.

Ik ben benieuwd hoe goed Sean Cunningham dan al is ingespeeld. Op dinsdag 27 oktober speelden de Groningers een wedstrijd om de EuroCup. Dat was de eerste wedstrijd van dit seizoen voor de teruggekeerde Cunningham.

Donar is, om de ranglijst te kunnen aanvoeren, afhankelijk van de wedstrijd Landstede basketball vs Rotterdam basketball college. Deze wedstrijd wordt vanaf 14:00 uur gespeeld in Zwolle.

De Zwollenaren verloren afgelopen weekend in Amsterdam van Apollo. Ondanks dat Apollo enkele goede spelers in haar ploeg heeft voor mij toch wel een verrassing.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten