Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 24 november 2015

Processen

Donar was van plan om een proces aan te spannen tegen de ex-penningmeester, maar zag daar vanaf. Dit is al enige tijd bekend. Hoe daar tegen aan gekeken wordt door een van de partijen was tot voor kort slechts gissen. Vandaag stond er echter een artikel op de website van rtv Noord. Dat kun je hier "Voorzitter Donar moet zich doodschamen" lezen.

Er is nog een proces. Het proces om van de ploeg een team te maken. Dat gaat helaas niet voorspoedig. Ik heb er geen vertrouwen in dat dit proces dit seizoen succesvol gaat verlopen. Wellicht volgend seizoen, als de selectie andere spelers bevat.

Bekkering, JD, Fieler, Cunningham, Franke, Hope & Veenstra van de huidige selectie aangevuld met Mladenovic, Clark, Wright en hopelijk ook Bouwknecht uit de selectie van vorig seizoen dan zou de ploeg veel sterker zijn dan nu het geval is. Graag ook Koenis, maar of die zijn contract met b.s. Leiden  gaat opzeggen betwijfel ik ten zeerste.

Bouwknecht zou een optie kunnen worden als Den Bosch er niet in slaagt om een nieuwe sponsor te vinden, en dus qua budget fors moet inleveren. Ik hoop dat dit het geval zal zijn, en Maarten Bouwknecht er dan voor kiest om terug te keren naar Donar. (En laat Donar hem dan alsjeblieft met open armen ontvangen!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten