Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

donderdag 9 maart 2017

Den Bosch vs Donar [VERSLAG]

Opnieuw spelen wij een zeer slechte wedstrijd. Althans in de eerste helft. (We zitten nu nog in het tweede kwart.)

Wij hebben inmiddels op een achterstand van 10 punten (36 - 26) gestaan. Turnovers, het weggeven van rebounds en slap verdedigen zijn er de oorzaken van. En daar komt het missen van lay-ups (die ogenschijnlijk simpel zijn) nog eens bij.

De kern van het probleem is mijns inziens de intensiteit. Wij stralen geen fanatisme uit. De scherpte lijkt te ontbreken. Wat de reden is van de dip is mij onbekend.

Slechte schot- én pass-selectie. Laag schotpercentage.

Ruststand: 40 - 35. (Den Bosch heeft bij rust al bijna het aantal punten (49) wat slechts over 4 kwarten acceptabel is.)

En in het 3e kwart gaan wij "gewoon" door met knoeien. Het is niet om aan te zien!

Maarten Bouwknecht (uit de Groninger jeugdopleiding) is nu de topscorer van Den Bosch. (16 punten met nog 3 minuten en 40 seconden te spelen in het 3e kwart.)

We zijn in dit 3e kwart per saldo geen stap dichterbij de winst gekomen. We wisten de achterstand op een bepaald moment te verkleinen maar zagen korte tijd later de achterstand weer oplopen.

Stand nu: 58 - 50.

Den Bosch speelt bagger en toch verliezen wij met bijna 20 punten verschil. Wát een sof!

Nou, uiteindelijk 84 - 73 (11 punten). 11 is het gekkengetal. Wij staan voor gek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten