Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 30 januari 2018

Keravnos vs Donar [VERSLAG]

Wij, Donar, hebben vanavond een onnodige 74 - 72 nederlaag geleden. Tot zo'n 3 minuten te spelen was de voorsprong redelijk positief (4 punten) maar in de laatste 2 minuten ging de Cypriotische ploeg op én over ons.

Kwartstanden:

1. 20 - 24
  2. 39 - 48 (19 - 24)
  3. 53 - 60 (14 - 12)
  4. 74 - 72 (21 - 12)

Wij speelden, met name in de laatste 5 minuten van het slotkwart, té slordig én té ongecontroleerd. Zowel aanvallend áls verdedigend ging bijna niets meer goed. Wij hadden nog "geluk" dat Keravnos bijna elke vrije worp miste.

Winst zou plaatsing voor de play-offs betekend hebben. Nu is het hopen op een gunstig resultaat in de wedstrijd U-BT Cluj vs Mons-Hainaut. Óf wij moeten dinsdag 6 februari de thuiswedstrijd tegen Mons-Hainaut winnen.