Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 7 januari 2018

Nieuwe koploper

Donar is de nieuwe koploper. Vandaag, zondag 7 januari, namen de Groningers de leiding in de DBL over van Leiden. Zonder zelf in actie te komen. Want ... Donar speelde zaterdagavond, 6 januari, reeds een competitiewedstrijd. In Weert.

Het begin was lastig? In ieder geval openden de Weertenaren de wedstrijd met een 8 - 0 run in hun voordeel. Donar slaagde er in het 1e kwart niet in om deze achterstand in te lopen. Het 1e kwart werd afgesloten met een 17 - 11 voorsprong voor de Weertse ploeg B.A.L. (BasketballAcademie Limburg)

Vanmiddag werd de wedstrijd Landstede basketball vs B.S. Leiden gespeeld in Zwolle. De Zwollenaren verloren voor Kerst diverse wedstrijden. De vraag was dan ook: hoe zou het de ploeg vergaan in de eerste wedstrijd na het kerstreces. Leiden was, hoezeer ik hoopte op een overwinning van de Zwollenaren, dan ook in mijn ogen favoriet. Ondanks dat zij een uitwedstrijd spelen.

Landstede won met 69 - 65. Dit is door dat resultaat de huidige stand op de ranglijst: