Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 31 januari 2018

Subtob

Hoe zal het de ploegen die nu in de subtop (maar ik schreef in de titel bewust subtob) vergaan in het laatste deel van de reguliere competitie?

B.S. Leiden verloor in en tegen Rotterdam basketball. Een kleine rotatie is een van de zwakke punten van de ploeg. Love is geen topper, Voorn is niet in vorm + zijn schotpercentage is niet geweldig hoog, De Jong speelt zwak, Kherrazi heeft last van zijn rug & Vette ... hij doet zijn best maar is voor een center fysiek beperkt. Op de bank De Randamie (ook hij werkt hard maar ... is geen go-to-guy) en sindskort Alexandru Olah (maar hij valt tot nu toe tegen?). Voor de rest: de coach kan net zo goed een paar badeendjes meenemen, en heb in het veld zetten. Voor het resultaat maakt het niet uit.

Landstede basketball Zwolle staat inmiddels 6 punten achter op Den Bosch (nummer 2) en 10 op Donar (nummer 1, maar wél 1 wedstrijd meer gespeeld dan Den Bosch, Leiden & Zwolle). De balans: 15 wedstrijden gespeeld, 9 gewonnen tegenover 6 verloren. Hoe én waar gaat de ploeg dit goed maken? De ploeg is niet zo'n sterke, stugge ploeg als de voorbije seizoenen wél het geval is geweest.

Of de Zwolse ploeg de "top" 2 nog weet te halen betwijfel ik. Of de Leidenaren de 3e plaats weten te handhaven evenzeer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten