Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 17 maart 2018

Vol = vol deel 2

Even terugkomend op de blog vol = vol: heb ik, ten aanzien van de volle speelkalender in DIT seizoen, zélf suggesties om het probleem op te lossen?!? Ja.
  1. Donar speelt vanavond, zaterdag 17 maart, niet in Weert tegen B.A.L., maar in én tegen Den Bosch. Maak hier maar meteen de debuutwedstrijd van Malik Morgan van. Voor B.A.L., met alle respect, valt er dit seizoen weinig tot niets meer te winnen. Dus als het seizoen moet worden verlengd om wedstrijden tegen B.A.L. en Suns in te halen, dan kunnen die wedstrijden probleemloos worden omgezet in reglementaire overwinningen (voor de topploegen die naar Den Helder of Weert moeten afreizen) c.q. nederlagen (voor Den Helder respectievelijk Weert). Óf, wat ik dan beter vind, je verklaart de wedstrijden die zijn gespeeld tegen deze ploegen als ongeldig zodat er geen sprake is van extra nederlagen voor die clubs zonder dat zij gespeeld hebben.
  2. 31 maart: Donar vs Den Bosch 
  3. 7  april: Den Bosch vs Donar 
  4. 20 april: Rotterdam vs Donar
  5. 21 april: Aris (Leeuwarden) vs Donar  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten