Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 5 juni 2013

Arvin Slagter speelt in het seizoen 2013/2014 voor DONAR

Arvin Slagter, international van de Nederlandse selectie en het afgelopen seizoen spelend voor Leiden, is nieuw in de selectie van DONAR voor het seizoen 2013/2014.

De shooting-guard heeft een contract voor 1 seizoen getekend. Van harte welkom, Arvin!

Ik hoop dat enkele jonge spelers, die de jeugdopleiding van DONAR hebben gevolgd, met ingang van het seizoen 2014/2015 deel uitmaken van het eerste van DONAR! Ja, ik heb het dan over Stefan Mladenovic en Valentijn Lietmeijer. Nog liever zou ik zien dat ze al in het seizoen 2013/2014 tot de selectie behoren maar die kans lijkt klein gezien de spelers die nu al een contract hebben.

Met Dimeo van der Horst (pg), Arvin Slager (sg), Jessey Voorn (sg) en Yannick van der Ark (sg) heeft de club nu reeds 4 guards. Omdat de club gaat voor 10 selectiespelers + 2 jeugdspelers, én de club naast de 4 guards ook al Jason Dourisseau (sf), Craig O. (pf) en Thomas Koenis (c) heeft gecontracteerd, blijven er weinig plekken over. De club is nog op zoek naar een point-guard, een power-forward en een center.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten