Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 4 juni 2013

Braal en Bunnig

Erik Braal (coach) en Aris (club) gaan uit elkaar. Coach en club wilden wel met elkaar verder maar konden het niet eens worden over het salaris.

Bij Zwolle hebben Kenrick Zondervan (power-forward/center) en Nikki Hulzebosch (forward) hun contract met 1 jaar verlengd.

Zwolle neemt echter afscheid van Arno Bunnig. Waar Bunnig naar toe gaat is nog niet bekend. Ik zou de small-forward wel graag naar DONAR zien komen!

En Erik Braal ook. Denk dat hij voor DONAR de ideale coach is. Zeker als het gaat om de ontwikkeling van jonge spelers (inclusief jeugdspelers).

De kans dat Skelin een werkvergunning krijgt lijkt (erg) klein. Redenen? Prestaties uit het (nabije) verleden en de beschikbaarheid van Nederlandse coaches (o.a. Braal en Schuurs).

Gert Schurer (voorzitter Aris) meldde voor Omrop Fryslan dat er al meerdere spelers zijn vertrokken bij Aris. 2 zijn er bekend: David Michaels (USA) vertrekt naar Zuid-Korea. Craig O. speelt volgend seizoen voor DONAR / GasTerra Flames. En, dat concludeert Schurer terecht, het valt niet uit te sluiten dat er nog meer spelers vertrekken bij Aris.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten