Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 27 oktober 2013

Coach zoekt vloer

In de categorie "Boer zoekt vrouw" een bericht over GasTerra Flames (Donar). Hun coach Ivica Skelin klaagt over de vloeren waarop gespeeld wordt.

Heb in Nederland (van de DBL) nog niet alle hallen bezocht, en heb dan ook geen idee hoe de vloeren in Den Helder en Wijchen zijn. Gemakshalve vergeet de coach dat zijn ploeg niet alle training doet op een houten vloer. Iets waar hij bijna om eist bij de FEB, gezien de citaten in de krant.

Jaren terug was Ton Boot de coach in Groningen. Van toentertijd de MPC Capitals. Coach Boot vroeg ook om een houten vloer. Dit vanwege de vering. Een kunststofvloer zou minder veren waardoor pezen en gewrichten (enkels, knieƫn) meer kans hadden op beschadiging.

De "rubberen" vloeren voelen niet glad aan. Je moet moeite doen om met je schoen over de vloer te glijden. En, een houten vloer die niet goed gelakt is ... is erg glad.

Wat de kosten zijn van een houten puzzelvloer is me onbekend. En, als je als club geen eigen hal hebt wordt het ook al lastig.

Het is roeien met de riemen die je hebt.

Blessures? Daarover kunnen ze in Landsmeer meepraten! Het vrouwen A-team, dat uitkomt in de eredivisie, kon tegen Amazone over slechts 6 fitte speelsters beschikken. Sommige meiden zijn al langere tijd geblesseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten