Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

vrijdag 25 oktober 2013

Roddels & geruchten

2 grote landelijke basketballnieuwssites hadden ieder een rubriek over geruchten. De een noemde het Achterklap, de ander Roddelkoning. Inmiddels zijn beide sites samen gaan werken. Zoals het in het verleden ook al geweest is.

Enige tijd terug publiceerden zij een bericht, in de roddelrubriek, dat er een speler van Zorg & Zekerheid Leiden positief zou zijn bevonden bij een dopingcontrole. Hoe dat gerucht de ruimte in is gekomen, weet ik niet. Het bericht stond op de volgende pagina. http://ibasketball.nl/de-roddelkoning-31/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed Nu krijg je hier een foutmelding (404 (pagina niet gevonden)).

Zou een medewerker van deze site een insider als bron hebben gehad? Of is er iets anders aan de hand? Een complottheorie is zo bedacht. Maar, iemand verdenken is net zo fout als het in de wereld brengen van een onjuist bericht onder het mom van een gerucht. (Waarmee ik niet beweer dat van het laatste sprake is geweest want nogmaals: ik weet het niet.)

Op de clubsite van ZZ Leiden staat een bericht met als boodschap dat zij absoluut niet te spreken zijn over de roddel. Inderdaad gevaarlijk want aangezien er in het gerucht geen naam werd genoemd, gingen mensen zelf maar bedenken om welke speler het zou gaan. En dus zongen er enkele namen rond in het wereldje. Sneu voor deze spelers, triest voor een sport die het toch al niet makkelijk heeft in Nederland.

Ibasketball heeft nog niet op het bericht van ZZ Leiden gereageerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten