Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 17 oktober 2013

Kings lijden (gezichts)verlies

De spelers van Den Helder Kings verloren de wedstrijd en hun fans leden schandelijk gezichtsverlies! Heel spijtig dat enkele Helderse fans meenden het stomme gedrag van enkele Leidse collega's te moeten nadoen: het pesten van een Groningse supporter met het syndroom van down.

Wellicht kwam dit door overmatig consumeren van alcohol? Dat is geen excuus, dan moet je maar niet zo veel drinken!

Het is ook wel triest dat de beveiligers (in groepsverband) pas in actie komen als 1 Groningse fan (familie) verhaal gaat halen bij zo'n fan van de tegenpartij!

Maar goed, de Donar-fans lachen vanavond als laatste. GasTerra Flames won de wedstrijd met 79 - 70. Al deden de scheidsrechters goed hun best om dat te voorkomen.

Een onterechte aanvallend fout voor Arvin Slagter, een onterechte score voor de nummer 15 van Den Helder Kings na een persoonlijke fout van Flames' speler Thomas Koenis, een persoonlijke fout begaan tegen Ross Bekkering werd niet bestraft maar een actie van Bekkering werd wél gezien als een persoonlijke fout (deze actie was ook een persoonlijke fout maar qua ernst veel en veel minder onsportief dan de actie jegens Ross B.!). Ray Charles, Stevie Wonder en Andrea Bocelli zagen de fouten niet. Hoe zou dat toch komen?!

Naast de onjuiste beslissingen van de arbiters begingen de spelers van Donar zelf ook enkele fouten (slechte passes bijvoorbeeld). Maar gelukkig werd de voorsprong niet kleiner dan zo'n 5 punten.

De spelers van Flames / Donar speelden een redelijke partij. Thomas Koenis en Jeff Robinson toonden zich in mijn ogen wel de betere spelers van de Groningse ploeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten