Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 19 oktober 2013

Pooh pooh Tijgertje!

De nieuwe man(?) die de rol van mascotte mag vervullen heeft een andere outift dan zijn(?) voorganger. Niet alleen omdat de maat anders is, maar de kop ziet er heel anders (kwaadaardiger) uit.

En, dat is sommige fans slecht bevallen. Zij hebben dan ook een gesprek aangevraagd met burgemeester Halsema. Voor hen is het een halszaak dat de mascotte een ander uiterlijk krijgt. "De tijger wordt gediscrimineerd!"

Voorstanders van de boze tijger zeggen dat het een kinderfeest is. En dat de tijgerliefhebbers niet zo op hun strepen moeten willen staan. Anders maken de fans van de nieuwe Thunder allemaal kleedjes van de tijgervellen van de actievoerders.

De nieuwe Thunder heeft inderdaad een boos hoofd. Prima om de tegenstanders schrik aan te willen jagen, maar die zien de mascotte niet eens. Of hij moet tijdens hun time-outs al in de groep gaan staan en door de uitleg van de coach heen brullen.

Tijgers hebben, terecht of niet, toch wel een beetje het imago van roofdieren die het soms ook op mensen voorzien hebben.

Hoe lief het tijgertje Thunder is, is denk ik niet afhankelijk van het pak maar van zijn(?) gedrag. In mijn beleving was zijn(?) voorganger socialer en kindvriendelijker. Maar wellicht is dat een kwestie van smaak. Of zou er een actiegroep zijn geweest die hem te kindvriendelijk vond?

De mini-Thunder is nog veel kindvriendelijker! En zij danst nog veel beter ook!

Poesie miauw, poesie miauw ...
ik wil warme chocomelk van jou!
Graag in deze mok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten