Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 16 januari 2016

All-star gala

Het all-star gala wordt op 28 februari gehouden in Leiden. Ik zal daar niet bij aanwezig zijn. Mijn verzekeraars (zorgverzekeraar + uitvaartverzekeraar) dekken schade of overlijden niet als het gaat om een bezoek aan het gammele Leidse tuinhuisje.

Bijzonder vind ik dat je spelers kunt kiezen die nog niet zo veel wedstrijden hebben gespeeld: Cashmere Wright, Thomas Dreesen, La'Shard Anderson, Marquise Simmons, Lance Jeter om er maar een paar te noemen.

Het was ooit zo dat je minstens x-wedstrijden moest spelen om geselecteerd te kunnen worden. Eigenlijk zou dat nu ook moeten gelden. Niet dat ik vrees dat de nieuwe spelers niet in conditie zijn. Ze hebben zich alleen dit seizoen nog niet bewezen.

In het DBL-team behoren spelers als Dejan Kravic, Stefan Wessels, Rogier Jansen, Tyson Hinz, Grant Gibs, Steve McWhorter, Jessey Voorn, Nigel van Oostrum, Javier Duren, Quincy Treffers en de Donar-spelers Ross Bekkering & Jason Dourisseau.  

Leiden heeft meer goede spelers (Worthy de Jong, Mohammed Kherrazi) maar die spelen in het Nederlands team.
Den Bosch heeft ook meer goede spelers (Kees Akerboom, Arvin Slagter). Zij spelen ook in het Nederlands team.

Donar heeft 1 international: Yannick Franke. Fieler & Bubnic (deze laatste zal op het randje zitten van aantal gespeelde wedstrijden) laten niet meer zien dan Hinz & Kravic.

Een lijstje van 4 guards, 4 forwards en 2 centers.
1. Steve McWhorter
2. Rogier Jansen
3. Grant Gibbs
4. Tyson Hinz
5. Dejan Kravic
6. Nigel van Oostrum / Javier Duren
7. Jessey Voorn / Javier Duren
8. Jason Dourisseau
9. Ross Bekkering
10. Quincy Treffers

De keuze voor 3 spelers van de nummer 5 is omstreden. Daarom in deze selectie ook de naam van Jessey Voorn (speler van Zwolle). Al zou je dan weer kunnen zeggen dat 4 spelers van de nummer 1 te veel van het goede is? Daarbij: Javier Duren doet het statistisch gezien goed: 2e op de topscorers lijst, 2e percentage vrije worpen, 3e aantal steals. Minder positief: 1e aantal turnovers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten