Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 21 januari 2016

Donar vs Rotterdam basketball college (dbl [VOORBESCHOUWING])

Zaterdag 23 januari wordt de wedstrijd Donar vs Rotterdam basketball gespeeld. Beide ploegen hebben recent hun selectie gewijzigd: Rotterdam zag La'Shard Anderson terugkeren. Donar heeft Lance Jeter opnieuw mogen begroeten. A.s. zaterdag doen beide spelers mee.

Hoe goed Jeter dit seizoen zal spelen is een belangrijke vraag kijkend naar het belang van het kampioenschap. De Supercup werd niet gewonnen, in het bekertoernooi werd Donar uitgeschakeld door Apollo (dat donderdagavond een bekerwedstrijd speelde tegen Landstede).

Een goede én tevens fitte point-guard is cruciaal. Om spelers op andere posities tot hun recht te laten komen is een floorleader essentieel. Het was vóór het seizoen was begonnen (lees: voor de wedstrijd om de Supercup) al duidelijk dat Ken Brown niet zo'n speler is.

Spijtig genoeg bleef de club te lang vertrouwen in hem houden. Datzelfde gold voor Garrick Sherman. We hebben dit seizoen geen buitenlanders waarvan je kunt zeggen dat zij meer waarde hebben dan goede Nederlanders!

Na de wedstrijd is er een tentoonstelling van het Donar-museum. In de ploeg van Rotterdam basketball twee spelers die ooit de jeugdopleiding van Donar genoten. Verder ook nog een paar spelers die ooit in het eerste van Donar speelden.

Aanvang wedstrijd is om 19:30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten