Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 16 januari 2016

BVG legt Jumpers over de knie

Een jumpers knie is vervelend. En als speler van de HBV Jumpers door de ploeg van BVG over de knie gelegd worden voelt evenmin fijn.

Dat dit zou gaan gebeuren werd al gauw duidelijk. BVG nam de eerste voorsprong, en raakte deze nooit meer kwijt. Tot grote frustratie van de Haagse gasten. Zij waren er (schijn)heilig van overtuigd dat zij weinig tot niets fout deden. En schoven driftig de beide scheidsrechters de schuld in hun schoenen.

Zoals zo vaak leverde zeiken niets positiefs op voor de zeikerds. Twee technische fouten (een voor een speler, een voor de coach) waren de beloning voor al het klagen en miepen.

Het leek in de eerste helft een enorme walk-over te worden. Maar uiteindelijk hielden de Hagenaren de schade nog redelijk beperkt. BVG had moeite om de concentratie vast te houden.

De beste speler van HBV was een stille kracht. Letterlijk. Want deze speler hield zijn mond. Daar waar zijn ploeggenoten de verbale strijd aangingen met scheidsrechters én publiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten