Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 16 januari 2016

BVG legt Jumpers over de knie

Een jumpers knie is vervelend. En als speler van de HBV Jumpers door de ploeg van BVG over de knie gelegd worden voelt evenmin fijn.

Dat dit zou gaan gebeuren werd al gauw duidelijk. BVG nam de eerste voorsprong, en raakte deze nooit meer kwijt. Tot grote frustratie van de Haagse gasten. Zij waren er (schijn)heilig van overtuigd dat zij weinig tot niets fout deden. En schoven driftig de beide scheidsrechters de schuld in hun schoenen.

Zoals zo vaak leverde zeiken niets positiefs op voor de zeikerds. Twee technische fouten (een voor een speler, een voor de coach) waren de beloning voor al het klagen en miepen.

Het leek in de eerste helft een enorme walk-over te worden. Maar uiteindelijk hielden de Hagenaren de schade nog redelijk beperkt. BVG had moeite om de concentratie vast te houden.

De beste speler van HBV was een stille kracht. Letterlijk. Want deze speler hield zijn mond. Daar waar zijn ploeggenoten de verbale strijd aangingen met scheidsrechters én publiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten