Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 24 januari 2016

Waarom?!

De basis-vijf werd gisteravond (tegen Rotterdam) gevormd door Lance Jeter, Sean Cunningham, Jason Dourisseau, Chase Fieler & Ross Bekkering. Waarom slaagden wij er niet in om Jeter en Cunningham in de zomer al te contracteren?

Naar het schijnt kozen beide spelers voor een uitdaging. Maar dat werd niet wat zij er van hadden gehoopt? Cunningham heeft niet eens gespeeld tussen zijn vertrek en terugkeer.

Wat voor aanbiedingen doen wij spelers? Sommige fans denken dat bijv. Bouwknecht slechts een contract voor 1 seizoen aangeboden heeft gekregen. Maar ... is dat wel zo? Jason Dourisseau en Bas Veenstra zijn beiden voor 2 seizoenen gecontracteerd. (Bouwknecht heeft nu een contract voor 3 seizoenen bij Shoeters Den Bosch. Maar wat als deze club geen nieuwe hoofdsponsor vindt?)

Waarom zeg je te kiezen voor continuïteit en eigen jeugd (en contracteer je daarom Bas Veenstra) maar voeg je niet de daad bij het woord (Veenstra zit te verpieteren op de bank)?!

Waarom halen wij buitenlanders die geen meerwaarde hebben? Dan kan je wel denken dat 4 spelers (Brown, Sullivan, Fieler & Sherman) vervangen een enorme ingreep is maar ... dat is wél wat de club had moeten doen (in geval van Fieler vanwege diens blessure (een langdurige blessure in een opbouwfase is crucuiaal (na zijn terugkeer speelt hij niet goed meer))). En, bij de keuze voor nieuwe spelers had men óók anders moeten beslissen. Bubnic stelt teleur, Mason-Griffin speelde redelijk tot goed tegen Leiden maar was na enkele dagen al weer vertrokken. Ik kan mij niet voorstellen dat hij pas ná die wedstrijd medisch gekeurd is. En ik begrijp dan ook niet waarom je iemand laat spelen die medisch niet goed gekeurd is. Als club zouden wij geweten moeten hebben hoe het zit met de gezondheid van Tommy M-G. Onbegrijpelijk dat je zo'n speler contracteert.

Lance Jeter is nu terug. En dat is positief. Hoe het gegaan is geeft diverse fans geen lekker gevoel. Ik vind het vooral merkwaardig. Geeft dit geen onrust? Het lijkt wel een duiventil. Nou weet ik dat de grijze dakduif een local hero is maar om dit zo nadrukkelijk te willen bevestigen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten