Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 9 januari 2016

Spurs & Warriors

Komende zomer worden de Olympische spelen gehouden in Rio de Janeiro (Brazilië). Het basketball wordt, zowel bij de vrouwen áls de mannen, gedomineerd door de USA (in de volksmond Amerika genoemd).

Een zogenaamd B-team zou het toernooi waarschijnlijk ook wel weten te winnen. Maar ... wil je gaan voor een A-team (een soort Dream team 2016) wie behoren daar dan in te spelen?

Veel ontzag én respect is er nu voor de Golden State Warriors (34 - 2) én San Antonio Spurs (32 - 6). Mijn gevoel zegt dat dit terecht is.

Omdat Tony jr Parker (Frankrijk) en Manu Ginobili (Argentinië) niet mogen spelen voor de USA (en dat geldt ook voor o.a. Boris Diaw (Frankrijk)) komt het goed uit dat beide ploegen over goede spelers beschikken.

Warriors: Stephen Curry, Klay Thompson, Draymond Green.
Spurs: Kawhi Leonard, LaMarcus Aldridge, Tim Duncan.

Vul het aan met andere toppers: Chris Paul, Rajon Rondo, Avery Bradley, LeBron James, Kevin Durant, Kevin Love, Andre Drummond & Dwight Howard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten