Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 13 januari 2016

Lance (laat maar komen) Jeter

Lance Lamar Jeter, vorig seizoen al speler van Donar, is per heden weer speler van Donar.

Jeter is een point-guard die rust brengt. Die jaren ervaring heeft. Wanneer hij ook in de play-offs fit is, dan is hij denk ik wél in staat om ook dan te presteren. Vorig seizoen lukte dat niet.

Ik hoop dan ook dat Jeter genoeg momenten van rust kan pakken in wedstrijden. En dan niet op het veld maar op de bank. Zodat reserves ook spelen.

Jeter heeft, en dat is wél zuur, slechts voor de rest van dit seizoen getekend. Daar waar Cashmere Wright een contract voor ongeveer 1,5 seizoen aanging met Leiden.

Het was fijn geweest als Jeter voor zo'n 2,5 jaar had getekend. Aan de andere kant: het houdt misschien een plek vrij voor Leon Williams.


Jeter over het spelen mét Dourisseau. (Opgenomen tijdens de play-offs van het vorige seizoen. Toen was nog niet bekend dat Dourisseau zou terugkeren bij Donar. Noch was bekend dat Jeter in de zomer zou vertrekken naar MBC in Duitsland.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten