Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 28 augustus 2016

BS Weert contracteert Joost Padberg

Joost Padberg is de 9e speler die is gecontracteerd door BS Weert.

Het zou niet verrassend zijn als de komende dagen ook Mactar Faye wordt gepresenteerd.

Daarmee keren de meeste spelers van vorig seizoen terug. (Jeremy Ormskerk & Kenneth van Kempen besloten om de club te verlaten.)

Het is mooi dat er sprake is van continuïteit. Maar het valt daarbij wél te hopen dat deze (overwegend) jonge spelers (vorig seizoen speelden veel mannen in de DBL en DTL (eredivisie under 24)) zich vorig seizoen goed hebben ontwikkeld. Dat de ploeg in het seizoen 20162017 écht kan concurreren met de rest van de DBL, in plaats van slechts 2 wedstrijden te winnen.

Leuk dat de club in de slotfase van het reguliere seizoen heel goed partij boden aan Donar maar op het resultaat (plaatsing play-offs) had het uiteindelijk weinig invloed.

Het verschil tussen de nummer 1 en de nummer laatst is al jaren veel te groot. En dát moet het komende seizoen heel anders zijn, willen wij een eredivisie overhouden. Bedrijven willen geen club sponsoren in een competitie waar zó duidelijk sprake is van top, middenmoot en flop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten