Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 14 augustus 2016

Keegan Hyland opvolger van Jessey Voorn?

Eric Boorsma meldt in een tweet, gelinkt aan zijn website (www.ericboorsma.nl), dat Keegan Hyland een contract heeft getekend bij een Nederlandse club. De naam van deze club meldt hij niet.

In een overzicht van de clubs uit de DBL, waarin de namen van de spelers zijn vermeld die voor deze ploegen gaan spelen in het seizoen 2016/2017, staat de naam Keegan Hyland bij Landstede basketball.

De Zwolse club was een van de ploegen, zo niet dé grootste kanshebber, waar ik aan dacht als werkgever van deze shooting-guard.

Landstede zou ook in het komende seizoen met 4 buitenlanders (USA) "willen" spelen. Zij hadden/hebben er drie onder contract staan: J.T. Tiller, J.T. Yoho en Clayton Vette.

Andere opties (maar ik ken de budgetten van de diverse clubs niet):

  1. B.S. Leiden (Al is het voor hen logischer om een center te contracteren?) 
  2. Den Bosch (Al zeggen zij dat hun selectie nu compleet is.) 
  3. Donar Groningen (Maar dat zou alleen kunnen als Drago Pasalic als Nederlander zou mogen spelen, want waarom 5 buitenlanders contracteren als er maar 4 mogen spelen?)  
  4. Apollo Amsterdam (Het zou wel een verrassing want de ploeg speelde vorig seizoen alleen met Nederlanders. Nou ja, een groot deel van het seizoen in ieder geval. En, als de club Rogier Jansen contracteert dan is een extra shooting-guard overbodig.) 
  5. Rotterdam (Een shooting-guard naast La'Shard Anderson is weliswaar een optie maar waarom zou de club dat doen? Zij hebben Ties Theeuwkens en Vaidas Tamasauskas. Misschien tekent Stefan Mladenovic een nieuw contract bij hen? Een center is in mijn ogen logischer gezien de blessure van Robert Krabbendam.) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten