Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 13 augustus 2016

Nikki Hulzebos niet in de DBL

Nikki Hulzebos draaide afgelopen seizoen, in dienst van Apollo (Amsterdam), misschien wel het beste seizoen uit zijn carrière.

Opgeleid in Groningen, daarna jaren in Zwolse dienst (Landstede) en dus afgelopen seizoen speler van b.c. Apollo. Bij de Amsterdammers was hij starter en kwam hij gemiddeld (zo denk ik) bijna 30 minuten per wedstrijd in actie. (Apollo had namelijk een kleine rotatie. De lange mannen (Hulzebos en Van Schaik) werden af en toe afgelost door Jesse Markusse.

Hulzebos heeft afscheid genomen van de DBL. (Ik heb daar overigens nergens een officieel bericht over gelezen.) Zijn baan (bij Yacht) valt niet te combineren met (trainen voor en) spelen in de eredivisie.

Hulzebos is de volgende (na Quincy Treffers, Ewoud Kloos en Kenneth van Kempen) die kiest voor een maatschappelijke carrière. Of Rogier Jansen die keuze ook gemaakt heeft? Volgens een gerucht zou hij naar het Amsterdamse Apollo gaan maar zij hebben hem (nog) niet gepresenteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten