Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 7 augustus 2016

Geen Dream team!

De presentator van de NOS kondigde de ploeg aan als het Dream team. Heel goed dat Mart Smeets in de samenvatting, helaas pas aan het einde, stelde dat dit niet een Dream team is. Het Dream team speelde in 1992 op de Olympische spelen in Barcelona.

Er kunnen misschien wel ploegen worden gevormd met meer kwaliteit dan de ploeg van toen, maar de legende zal minder groot zijn. Je moet overigens, ondanks dat Earvin "Magic" Johnson en Larry Bird toen niet meer top waren en Christian Laettner nog geen NBA-speler was, veel moeite doen om een groep spelers te krijgen met meer kwaliteit.

Hier een (Amerikaans) artikel.

Mijn mening over deze namen. Indien er een streep door de naam staat dan ... zou ik deze speler niet kiezen.


 1. LeBron James 
 2. Kevin Durant 
 3. Stephen Curry 
 4. Chris Paul 
 5. Anthony Davis 
 6. Draymond Green 
 7. Kawhi Leonard 
 8. Klay Thompson
 9. Paul George 
 10. DeAndre Jordan 
 11. James Harden
 12. John Wall 
 13. Russell Westbrook
 14. DeMarcus Cousins
 15. Carmelo Anthony
 16. Kyrie Irving 
 17. Blake Griffin
Niet op de lijst maar wie ik wél zou selecteren: Andre Drummond. Een center, en dan ook eentje die kán verdedigen (in tegenstelling tot Jordan en Cousins). Zo'n speler mag niet ontbreken. 

Basis vijf: James (power-forward, ja dat is niet zijn gebruikelijke positie), Durant (small-forward), Chris Paul (point-guard), Anthony Davis (center) en Stephen Curry (shooting-guard). 

Back-ups: Kawhi Leonard (small-forward), Paul George (power-forward), John Wall (point-guard), Russell Westbrook (shooting-guard) en Andre Drummond (center). 

Extra reserves: Kyrie Irving en Klay Thompson.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten