Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 20 augustus 2016

Oranje leeuwen: Bryan Alberts exit, Stefan Mladenovic terug

Bryan Alberts (comb-guard, Gonzaga university) heeft de selectie van het Nederlandse mannen A-team verlaten. Hij is terug naar de USA, naar Spokane, naar Gonzaga university.

Alberts (21 jaar) is na de zomer Sophomore (tweedejaars). Hij mag derhalve, inclusief het komende jaar, nog 3 seizoenen college basketball spelen. Hij kan zich dus nog even blijven ontwikkelen. De Bulldogs (naam van de ploeg van Gonzaga university) doen regelmatig mee aan het befaamde NCAA toernooi.

Stefan Mladenovic is weer aangesloten bij de ploeg. Hij was niet aanwezig in Polen en Georgië. De site van de DBL omschrijft hem als Rotterdamse spelverdeler. Afgelopen seizoen speelde hij voor Rotterdam Challengers maar hij is getogen in Groningen.

Het Nederlands team is nu in Portugal om daar 2 oefenwedstrijden te spelen. Of Mohamed Kherrazi daar weer in actie zal komen? Hij is niet fit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten