Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 23 september 2017

BVG vrouwen 1

De ploeg komt uit in de vrouwen 2e divisie. Bij vrijwel alle andere klasses is dit een divisie die bestaat uit 1 poule (landelijk). Alleen bij de vrouwen zijn er 5 poules.

BVG speelt in poule B (met nog 5 clubs waaronder Scylla & Groene Uilen).

Vorige week (16 september) speelde de ploeg in Leeuwarden tegen bv Leeuwarden. Deze wedstrijd ging met 59 - 54 verloren.

Vanavond, in eigen hal, lukte het nog niet om een overwinning te behalen. De Groene Uilen (de studentenclub uit de stad Groningen) wonnen. Het scorebord gaf 64 - 69 aan maar volgens mij klopt dat niet. In mijn ogen werd een driepunter (want dat gaven de scheidsrechters op dat moment wél goed aan) geteld als tweepunter. Het scorebord kwam op 59 te staan, terwijl de score voor BVG voor dit schot mijns inziens op 57 stond. De scheidsrechters communiceerden vaker niet met de jury. Dat had wel gemoeten. Vooral omdat de jongens achter de tafel regelmatig fouten maakten. Vermoedelijk door onervarenheid, dat is ook niet erg. Als scheidsrechter hoor je daar op te letten!

Groene Uilen scoorde vlak voor het eindsignaal nog. Wellicht staat dit wel op het formulier. Maar belangrijk zal het niet zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten