Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 30 september 2017

Celeritas meiden under 16 vs Attacus meiden under 16

De 2e overwinning voor het coachduo Esther van Bochove & Femke Vaandrager.

Na de 53 - 69 zege in Katwijk tegen Grasshoppers werd er vandaag een 69 - 66 overwinning op Attacus geboekt.

De ploeg had het in het begin van de wedstrijd moeilijk met de 'fullcourt press' van de bezoeksters afkomstig uit Veghel.

Na enkele minuten namen "onze" meiden de regie over. Het leidde in het laaste kwart tot een voorsprong van 10 punten: 59 - 49. Maar ... het lukte ons niet om die voorsprong vast te houden. De gasten kwamen bij 61 - 61 op gelijke hoogte.

Uiteindelijk wisten wij de punten toch in Groningen te houden. De ploeg is een team, wat zeker positief is. Verbeterpunt: de rust bewaren. Verschillende 'turnovers' waren het gevolg van "stress". Wij raakten nerveus. 2 overwinningen zijn goed voor het vertrouwen. Go girls, ga zo door!