Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 11 maart 2016

DBL enemy number 1! (Rotterdam vs Donar [VOORBESCHOUWING])

Donar is sinds gisteravond, donderdag 10 maart, de kersverse koploper van de DBL. De nummer 1 van de competitie én daarmee nu ook de nummer 1 vijand van de andere ploegen.

Er zal door anderen alles aan gedaan worden om Donar te verslaan. Ploegen als Leiden en Zwolle doen dat dan omdat zij de eerste plaats willen heroveren. Apollo, Aris en Rotterdam omdat zij plaatsing voor de play-offs willen afdwingen.

Rotterdam, zaterdagavond (12 maart) thuisspelend, won kortgeleden van Shoeters Den Bosch. Hard werken is voor veel ploegen de sleutel tot succes. En dit geldt ook zeker voor Rotterdam basketball college.

De ploeg heeft een vrij smalle selectie (mede vanwege blessures): Anderson, Steijn en ex - Donar spelers Stefan Mladenovic, Sergio de Randamie, Ties Theeuwkens en Vaidas Tamasauskas zijn de bekende namen. Ook voor de fans van Donar.

Donar was lang op jacht naar de eerste plaats. Nu hebben zij deze bemachtigd. Maar, voorlopig is sprake van een gedeelde 1e plek. Alleen de ranglijst aanvoeren is wat Donar wil. Om dit te bereiken zul je moeten blijven winnen.

Ik verwacht dat het geen makkelijke wedstrijd zal worden. Het is belangrijk om scherp te zijn. We hoeven niet te gaan rennen & vliegen maar de balcirculatie dient wél in een hoog tempo te gebeuren. Verder moeten de spelers veel in beweging zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten