Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 13 maart 2016

Plichtmatig? (Rotterdam basketball college vs Donar (Groningen) [VERSLAG])

Het was van beide ploegen, maar vooral van Donar, een matige wedstrijd. De thuisploeg (Rotterdam) draaide niet zo lekker als tegen Shoeters Den Bosch, de gasten (Donar) oogden niet scherp. Het was alsof zij bezig waren een verplicht nummertje te draaien.

Dit zal niet het idee noch het gevoel zijn van de ploeg maar het spel straalde weinig passie & agressie uit. Helaas! Gelukkig was het wél voldoende voor de winst.

Kwartstanden:

  1. 24 - 19 
  2. 32 - 42 (8 - 23) 
  3. 57 - 65 (25 - 23) 
  4. 66 - 76 (9 - 11) 
Waar de spelers van Rotterdam wellicht te veel ontzag voor de koplopers in hun hoofd hadden, en de spelers van Donar met hun hoofd bij ploeggenoot Lance Jeter (nu in de USA omdat zijn vrouw moet bevallen) waren, daar hadden de scheidsrechters (zoals zo vaak) de kolder in de kop. 

Het was weer inconsequent. Daar zijn ze heel consequent in! Maar daar waar het op andere momenten nog wel eensgezind is, daar was het nu zo dat de beslissingen van de drie scheidsrechters onderling enorm verschilden. 

Alleen wat betreft het willen geven van technische fouten waren zij allen even gretig. Ook voor persoonlijke fouten werd, met ingang van het tweede kwart, gretig gefloten. Het motto was: "i 'll do a blowjob!". 

Helaas voor Donar wonnen ook hun concurrenten. Ik heb die wedstrijden (nog) niet gezien. Leiden "mazzelde" in Amsterdam? Gehoord: Apollo is genaaid door de arbitrage.

In Rotterdam werden twee ploegen én enkele honderden fans genaaid door de scheidsrechters. Stond er in de Ariadne misschien een cursus "spelers, coaches en fans naaien voor dummies"? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten