Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 23 maart 2016

Rajon Rondo naar ...

In de NBA zijn er altijd geruchten. Zo is er nu het gerucht dat Rajon Rondo (point-guard Sacramento Kings) deze zomer naar de New York Knicks zal verhuizen.

Voor de Knicks een welkome versterking. Rondo zou er voor zorgen dat Carmelo Anthony goed wordt aangespeeld. Wanneer Anthony niet zelf zijn kansen hoeft te creëren, maar in stelling wordt gebracht dan komt dit het spel van de Knicks ten goede.

Ergens op Facebook zegt iemand dat de Cleveland Cavaliers hem zouden moeten ruilen tegen Kyrie "Uncle Drew" Irving. Zowel voor de Kings als de Cavaliers zou dit best positief kunnen zijn. Sacramento krijgt hiermee, naast DeMarcus Cousins, een extra scorer/aanvaller (dat is Rondo namelijk niet, hij is een spelverdeler / distributeur van goede ballen). Cleveland krijgt dan een point-guard die LeBron James & Kevin Love (als die blijft?!?) van goede ballen voorziet.

Love wilde ooit naar de Boston Celtics om te gaan spelen met ... Rajon Rondo. Dus, wanneer Rondo naar de Cavaliers gaat dan zal K - Love wel eens zijn contract kunnen verlengen.

Rondo zelf zal dit wel willen. De Kings zijn geen titelkandidaat. Cleveland is in het oosten zeer dominant. Al jaren. Rondo, hij won ooit het kampioenschap met de Boston C's, zal graag voor het kampioenschap spelen.

Persoonlijk zou ik echter graag zien dat Rondo naar de San Antonio Spurs vertrekt om daar te gaan spelen met Kawhi Leonard, Danny Green (ooit zijn teamgenoot bij de Celtics) en Andre Drummond (nu center van de Detroit Pistons)!

Wat zou dát een basis vijftal zijn: Rajon RONDO, Danny GREEN, Kawhi LEONARD, LaMarcus ALDRIDGE & Andre DRUMMOND.

Wie zouden er dan naar Detroit en Sacramento moeten gaan? Kevin Martin & Andre Miller naar de Sacramento Kings. Boban Marjanovic + keuzes in de draft voor de Detroit Pistons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten