Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 6 maart 2016

Strijdende partijen (Rotterdam vs Donar [VOORBESCHOUWING])

Ja, ik kijk (voor u) alvast over de wedstrijd Donar vs Leiden heen. Zaterdag 12 maart speelt Donar in Rotterdam tegen Challenge sports Rotterdam basketball college.

Op dit moment staat Rotterdam op de 5e plaats. Donar neemt de 3e plek in. (Hoe dat na de wedstrijd tegen Leiden zal zijn weten wij donderdagavond zo rond 22:00 uur.)

Wanneer Donar wint van Leiden kan de ploeg bij winst op Rotterdam goede zaken doen als het gaat om het bemachtigen / verstevigen van de 1e plek. Het is mogelijk maar vereist zeker focus. De Rotterdammers versloegen zaterdag 5 maart in hun eigen hal de Shoeters uit Den Bosch.

Hoewel de Bosschenaren dit seizoen niet zo goed zijn, is het van de Rotterdamse formatie toch wel een knappe prestatie. Eerder al speelde de ploeg uit de Maasstad ook al in de Maaspoort (Bossche hal) een goede wedstrijd tegen de regerend landskampioenen.

De passing-game, met name de passes 'inside', was verzorgd. Het leverde behoorlijk wat dreiging en gunstige schoten (lay-ups) op.

Een van de centers van Rotterdam (Lucas Steijn) stond afgelopen zomer nog in de belangstelling van Donar. In de ploeg van Rotterdam bc voormalig Donar-spelers Ties Theeuwkens, Sergio de Randamie en Stefan Mladenovic (en voormalig jeugdspeler Vaidas Tamasauskas).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten