Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 10 september 2017

A, B of C? Huis"merk"!

Den Helder Suns liet weten naar wat voor spelers zij op zoek waren. Daarbij werd gesproken van A-Nederlander en B-Nederlanders. Kijkend naar de selectie dan is mijn constatering: een A-Nederlander ontbreekt. B-Nederlander? Twijfelachtig. Ik vind van niet maar het is dan maar net wanneer iemand een B-Nederlander genoemd mag worden.

Kwartstanden:
  1. 23 - 16 
  2. 48 - 21 (25 - 5)
  3. 73 - 27 (25 - 6)
  4. 104 - 40 (31 - 13)
Den Helder Suns is nu 2 weken bezig met de voorbereiding? Dat is voor zo'n jonge selectie tekort. De ploeg was vanmiddag compleet, trad voor hen doen op volle oorlogssterkte aan, maar kon na het eerste kwart absoluut geen vuist meer maken. 

In het eerste kwart speelde Donar, dat sowieso een matige wedstrijd speelde, onthutsend zwak. De ploeg grossierde aan beide kanten van het veld in fouten. Daardoor kon de ploeg uit Den Helder de achterstand beperken tot 7 punten (is zelfs slechts 5 geweest).

Suns begonnen in de volgende samenstelling: Lavonte Dority (point-guard), Tjoe de Paula (shooting-guard), Alex Laurent (small-forward), Tom Koopman (power-forward) en Quinterian McConico (center). 

Er zijn nog diverse spelers zonder contract. Wellicht niet haalbaar voor de club uit Den Helder, maar zij zouden de ploeg wel kunnen versterken. Het startende vijftal is aardig, de bank is armoedig. Te veel jeugd, zo lijkt het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten