Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 10 september 2017

A, B of C? Huis"merk"!

Den Helder Suns liet weten naar wat voor spelers zij op zoek waren. Daarbij werd gesproken van A-Nederlander en B-Nederlanders. Kijkend naar de selectie dan is mijn constatering: een A-Nederlander ontbreekt. B-Nederlander? Twijfelachtig. Ik vind van niet maar het is dan maar net wanneer iemand een B-Nederlander genoemd mag worden.

Kwartstanden:
  1. 23 - 16 
  2. 48 - 21 (25 - 5)
  3. 73 - 27 (25 - 6)
  4. 104 - 40 (31 - 13)
Den Helder Suns is nu 2 weken bezig met de voorbereiding? Dat is voor zo'n jonge selectie tekort. De ploeg was vanmiddag compleet, trad voor hen doen op volle oorlogssterkte aan, maar kon na het eerste kwart absoluut geen vuist meer maken. 

In het eerste kwart speelde Donar, dat sowieso een matige wedstrijd speelde, onthutsend zwak. De ploeg grossierde aan beide kanten van het veld in fouten. Daardoor kon de ploeg uit Den Helder de achterstand beperken tot 7 punten (is zelfs slechts 5 geweest).

Suns begonnen in de volgende samenstelling: Lavonte Dority (point-guard), Tjoe de Paula (shooting-guard), Alex Laurent (small-forward), Tom Koopman (power-forward) en Quinterian McConico (center). 

Er zijn nog diverse spelers zonder contract. Wellicht niet haalbaar voor de club uit Den Helder, maar zij zouden de ploeg wel kunnen versterken. Het startende vijftal is aardig, de bank is armoedig. Te veel jeugd, zo lijkt het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten