Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 3 september 2017

Help, vertrek uit Nederland!

Het is niet nieuw én er is ook een speler terugkeert in Nederland (Worthy de Jong) maar ... ook deze zomer hebben enkele spelers besloten om Nederland te verlaten.

O.a. Craig Osaikhwuwuomwan (naar de Engelse club Plymouth Raiders) en Bas Veenstra (naar het Spaanse C.B. Zamora).

Ik wens beide spelers heel veel succes én plezier toe maar had graag gezien dat zij ook dit seizoen actief zouden zijn in de Nederlandse eredivisie.

Osaikhwuwomwan bij Aris of Apollo, Veenstra bij Aris of Landstede.

Het is triest dat Apollo er niet in slaagt om waardige opvolgers te vinden voor Aron Royé & Sergio de Randamie! Nu neemt men genoegen met spelers van Weert (basketball academie Limburg). De Limburgers weten er ook niet in te slagen om adequate vervangers te contracteren.

Uit Weert vertrokken Eduardo en Van Ravenstein (beiden naar Apollo), Halman (terug naar Den Helder), Jeroen van Vugt (naar Black Eagles (Rosmalen, een club uit de promotie divisie), Kasper Averink (naar Rotterdam basketball) en Joost Padberg (naar Hasselt (3e divisie België)). Het was de afgelopen 3 seizoenen al beslist geen eredivisiewaardige ploeg. Dat zal dit seizoen, zo verwacht ik, alleen maar slechter zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten