Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 5 april 2014

- en - is +?

De Boston Celtics (mijn favorieten) en de Minnesota TimberWolves hebben beiden een seizoen waarin ze meer wedstrijden verliezen dan dat ze winnen. Of de competitie zo veel concurrenten heeft? Nou, beide ploegen komen kwaliteit tekort. Bij zowel de TimberWolves als de Celtics lopen heus goede spelers rond maar ... het is onvoldoende om de play-offs te halen.

Verdedigend te zwak en te weinig scorend vermogen. Daar waar andere ploegen aan tenminste een kant van het veld (dus: of aanvallend of verdedigend) sterker zijn.

Topscorer van de Minnesota TimberWolves is all-star Kevin Love. Aan het einde van dit seizoen transfervrij (free agent). De Los Angeles Lakers worden genoemd als zijn nieuwe werkgever. De Boston Celtics zouden hem ook graag contracteren, en zij kunnen hem ook goed gebruiken! Love heeft wel eens gezegd de Celtics een mooie club te vinden (voor zover hij dat van afstand kan beoordelen). In ieder geval spreekt de traditie en beleving hem aan.

De ster van de Boston Celtics is Rajon Rondo. Ook al is hij niet de topscorer. Hij is wel de leider. En regelmatig goed voor een double - double (vaak assists en punten) en soms zelfs voor een triple - double (assists, punten en rebounds).

De Boston Celtics zouden eigenlijk moeten proberen om Bayless, (Jeff) Green, (Gerald) Wallace, (Kris) Humphries, (Kelly) Olynyk, (Brandon) Bass, (Chris) Jackson, Babb, Faverani (etc.) te ruilen.

Daar zouden ze dan de volgende spelers voor moeten terug krijgen:
Minnesota TimberWolves: Kevin Love & Ricky Rubio
Chicago Bulls: Joakim Noah
Utah Jazz: Gordon Hayward
Charlotte Bobcats: Kemba Walker 
Indiana Pacers: Andrew Bynum
Miami Heat: Chris Andersen
Brooklyn Nets: Paul Pierce

De enige spelers die de Celtics zouden moeten behouden (uit de huidige selectie): Rajon Rondo, Avery Bradley & Jared Sullinger.

De TimberWolves zouden, als zij Bass, Green en Pressey kunnen krijgen, wel wat verzwakken maar ... als ze er voor de komende jaren ook nog wat interessante extra's bij kunnen krijgen?

Wat zouden de Celtics echter kunnen bieden aan de Bulls? Of ... wellicht aan de Charlotte Bobcats als ze Al Jefferson van hen willen overnemen? Er moet een topcenter komen!  En dan vooral een die defensief heel erg sterk is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten