Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 7 september 2014

Zoektocht naar nieuwe hoofdsponsor

We (Donar) hebben nog altijd geen nieuwe hoofdsponsor. Ik ben wel benieuwd wat de club (behalve geld) zoekt in de hoofdsponsor en met welk verhaal men komt om de club te verkopen. De club heeft het de laatste paar jaar gehad over 'de regio'.

Dan denk ik aan de volgende kandidaten:
- NAM (Nederlandse Aardolie Maatschappij) als zij sponsor worden van Donar doen ze weer eens iets voor de regio. Donar leeft in de harten van vele burgers uut stad & ommelaand.
- Menzis, weliswaar een landelijke organisatie maar met een kantoor gevestigd in de stad Groningen. De verzekeraar wekte altijd de indruk te zijn ontstaan uit een Groninger maatschappij (naamswijziging).
- Ziggo, weliswaar een landelijke organisatie (Ziggo dome is in Amsterdam) maar is toch ontstaan uit Essent kabelcom? Een Gronings bedrijf.
- Rabobank, een landelijk bedrijf maar met oog voor projecten in de regio. Jaren actief als sponsor in de sport (wielrennen, hockey). Zijn toen, na dopingproblemen, gestopt als sponsor van een wielerploeg (thans handelend onder de naam Belkin). Sponsor van dromen? Laat ze sponsor worden van Donar en de nationale basketballploeg! Wellicht kunnen die beide partijen van elkaar profiteren. (Veel internationals die een contract hebben bij Donar, en dus voor de Groninger club spelen in de eredivisie. Wellicht met Van Helfteren als coach, als Skelin zijn contract niet verlengd.) We hoeven het niet te hebben van spelers die op papier sterren zijn. Harde werkers hebben we nodig. Dat geldt voor Donar als de nationale ploeg. Groningen waardeert spelers die hard werken (Dourisseau, Ellis, Kriisa, Melderis, Novak, Ross waren onze helden).

Ze mogen ook alle 4 op het shirt! Als ze geen van allen goed kunnen/willen zijn voor € 1 000 000 per bedrijf (zodat 1 van hen voldoende is, maar meer altijd welkom) maar wel voor € 350 000 per bedrijf (en we 3 of 4 van hen nodig hebben) dan plakken we drie logo's op de shirts. En noemen we alle namen als sponsornaam. Dus 1, 2, 3 (en 4) Donar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten