Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 25 november 2014

Bring it on: Groene Uilen vs Donar!

Groene Uilen won vanavond, dinsdag 25 november, de bekerwedstrijd tegen Landslake Lions. Hiermee is de 1/8 finale tussen Donar en de Groene Uilen een feit.

Aangezien de Groene Uilen in de promotiedivisie spelen terwijl Donar eredivisionist is, hebben de Groene Uilen recht op het thuisvoordeel.

Kwartstanden:

  1. 17 - 11 
  2. 40 - 22 (23 - 11) 
  3. 57 - 38 (17 - 16) 
  4. 71 - 55 (14 - 17) 
Groene Uilen speelde in het 1e tot en met het 3e kwart beter maar was slordig in de afwerking van de aanvallen. De ballen vielen niet door het netje. Scoren ging moeizaam terwijl daar wél voldoende mogelijkheden toe waren. In het laatste kwart kregen de gasten alle gelegenheid om te scoren. Zij maakte daar gretig gebruik van.

Voor het Groningse basketball hoop ik dat de hoofdsponsor van de Groene Uilen respectievelijk partner van Donar bereid is om de MartiniPlaza te huren voor deze 1/8 finale.

Mocht het zo zijn dat de kwartfinale tóch in het Willem-Alexander sportcentrum wordt gehouden dan hoop ik op een wedstrijd met aanwezigheid van intimi. De harde kern van Groene Uilen én Donar. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten