Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 30 november 2014

Den Helder Kings failliet 2

Morgen, maandag 1 december, wil het beoogde nieuwe bestuur van Den Helder Kings in gesprek gaan met spelers en coaches van de huidige ploeg. De ploeg die naar verwachting officieel komt te vervallen als dinsdag (2 december) de club failliet wordt verklaard door de rechtbank.

Er zal met spelers en coaches worden onderhandeld met als doel (vanuit de nieuw op te richten organisatie) hen te contracteren voor de nieuwe ploeg. Wat als zij niet akkoord gaan? Waar kunnen zij dan naar toe?

Branden Frazier en Aron Royé zouden naar Aris kunnen. De Friezen zullen minstens 3 maanden niet kunnen beschikken over point-guard Miles Jackson - Cartwright. Ze zouden een vervanger, die al bekend is met het Nederlandse basketball, prima kunnen gebruiken.

Sergio de Randamie zal denk ik wel onderdak kunnen vinden bij Apollo. (Royé overigens ook we.) Maar of dat bij zijn ambitie past?

Nigel van Oostrum (geldt als Nederlander) is, met zijn Friese 'roots', ook interessant voor Aris.

Patrick Hilliman jr. (en wellicht toch ook Sergio de Randamie) zou interessant kunnen zijn voor Zwolle.

Quincy Treffers en Don Rigters lijken me wel kandidaten voor Leiden en Den Bosch.

Donar? Als er ruimte is in het budget zie ik graag dat wij Cole Dickerson contracteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten