Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 30 november 2014

Den Helder Kings failliet

Den Helder Kings is failliet. Formeel zal het waarschijnlijk a.s. maandag nog moeten worden aangevraagd (bij de rechtbank) maar in de media is het gisteravond al bekend gemaakt. Na de wedstrijd Leiden vs Den Helder. (Met 60 - 80 gewonnen door Den Helder.) Zij melden dat de club met ingang van a.s. dinsdag failliet is. (I.v.m. benodigde tijd om aanvraag in te dienen en akkoord te krijgen?)

Mochten de Kings een doorstart maken, en dit seizoen blijven meedoen in de DBL (zonder USA-spelers en ook zonder "dure", ervaren Nederlanders) dan vind ik wel dat alle punten die behaald zijn en nog behaald kunnen worden niet mogen meetellen. Met andere woorden: extra oefenwedstrijden. De Kings mogen buiten mededinging meedoen, zoals het CTO ooit meedeed aan de vrouweneredivisie in het eerste jaar van haar bestaan.

Behoud van punten maar straks spelen met een selectie die kwalitatief veel minder is, dat is in mijn ogen competitievervalsing. Dit omdat sommige ploegen namelijk meer wedstrijden speelden tegen het oude Kings dan andere ploegen.

Men stelt nu van plan te zijn om door te gaan met de volledige groep waar men dit seizoen mee gestart is. Enkele weken terug werd gesteld dat men juist niet doorwil met de USA-spelers, en ook niet met dure, oudere Nederlanders. De Kings zouden niet failliet gaan, er waren geen problemen. Zo sprak men kort geleden. Pin NIET OK oh oh!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten