Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 30 november 2014

Groene Uilen vrouwen A-team vs Green Eagles vrouwen A-team (competitie) [voorbeschouwing]

Kortgeleden, 15 november jl., speelden beide ploegen ook tegen elkaar in Groningen. Het was toen een bekerwedstrijd. A.s. dinsdag, 2 december, ontmoeten ze elkaar weer. Dan voor de competitie (vrouwen promotiedivisie).

Het zou de return moeten zijn maar de eerste ontmoeting van dit seizoen, die zou plaatsvinden in Maassluis, heeft niet plaatsgevonden (en wordt ook niet ingehaald). Groene Uilen zag zich toen, wegens blessures, genoodzaakt om zich af te melden.

De bekerwedstrijd eindigde in een 82 - 56 zege voor de Groene Uilen.

Dinsdagavond begint om 19:30 uur de competitiewedstrijd tussen de nummers 7 (Green Eagles) en 5 (Groene Uilen). Het verschil tussen beide ploegen is overigens slechts 2 punten (1 overwinning).

Groene Uilen moet winnen om de kans op deelname aan de final four levend te houden. Dit omdat de nummers 1 tot en met 4 op respectievelijk 2 (Cangeroes (4) en Jugglers (3)), 4 (Almonte (2)) en 6 (US (1)) punten voorsprong staan. En ook zij nog wedstrijden moeten spelen tegen de ploegen die lager geklasseerd staan.

Namens de meiden roep ik je op om te komen kijken. Be there!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten