Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

maandag 1 december 2014

Den Helder Kings: de toekomst?

Behoudens het feit dat een curator toestemming moet geven voor de nieuwe plannen van Den Helder Kings heb ik nog wat vragen:

  1. blijft Jean-Marc Jaumin aan als coach? (Op het Donar-gastenboek staat een bericht dat hij te duur is voor de nieuw op te richten onderneming, handelend als club.) 
  2. welke spelers van de ploeg die is opgedoekt keren wel terug? (Er werd nog niet zo lang geleden gesteld dat de spelers vrij zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever.) 
  3. wat als meerdere spelers besluiten om geen contract aan te gaan met de nieuwe onderneming? 
  4. waarom is er ondanks (volgens Rob Waardenburg) dat hij goed werk heeft geleverd als 'general manager' geen plek in de nieuwe organisatie voor Piet Meijer? (Lees regelmatig berichten dat hij verantwoordelijk zou zijn voor het einde van Den Helder eind jaren '90 en voor het einde van de Amsterdam Astronauts / Amsterdam basketballclub in 2011.) 
  5. wat gaat de FEB besluiten als Den Helder Kings een doorstart maakt? (Blijft Den Helder in de eredivisie of mag zij pas weer met ingang van het nieuwe seizoen (2015/2016) meedoen?) 
  6. wat gaat de FEB besluiten ten aanzien van de gespeelde wedstrijden als Den Helder Kings het seizoen afmaakt met een selectie die anders (naar verwachting kwalitatief minder goed) is dan de ploeg die zojuist is opgedoekt? 
  7. welke spelers staan er in de belangstelling van andere clubs uit de DBL (en welke clubs zijn dat)? (Er werd gesteld dat club de spelers al aan het verdelen zijn of daar zelfs al mee klaar zijn.) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten