Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 21 december 2014

Lance Stephenson wordt geruild?

Lance Stephenson (Charlotte Hornets) wordt waarschijnlijk, middels een ruil, weggestuurd door de Charlotte Hornets. Stephenson zou gebrouilleerd zijn met ploeggenoten.

Welke ploeg belang zou kunnen hebben bij Stephenson? De Boston Celtics! Mochten de Celtics de play-offs halen, en hierin de Cleveland Cavaliers treffen, dan is het fijn om te beschikken over Lance S. Hij is in staat om onder de huid van LeBron James te komen.

Stuur Jeff Green alsjeblieft naar de Hornets in ruil voor Stephenson! Green kan namelijk absoluut niet verdedigen, Stephenson is weliswaar een gekke vent maar hij kan behoorlijk verdedigen.

Verder zouden de Celtics Kelly Olynyk naar de New York Knicks moeten sturen in ruil voor J.R. Smith. Dit zou de ploeg defensief nog meer verbeteren. En dat is heel hard nodig!

De startende vijf van de Boston Celtics zou moeten zijn: Avery Bradley (point-guard), J.R. Smith (shooting-guard), Lance Stephenson (small-forward), Jared Sullinger (power-forward) en Andre Drummond (center, ruilen tegen Brandan Wright + Jameer Nelson). Bank: Marcus Smart, Phil Pressey, Evan Turner, Brandon Bass en Tyler Zeller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten