Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 6 november 2014

Mark Sanchez naar DONAR

DONAR Groningen heeft een nieuwe forward: Mark Sanchez. Hij speelde al eerder in de Nederlandse competitie, voor Aris Leeuwarden. Voor DONAR valt het te hopen dat Sanchez heel gauw mag trainen én spelen. Gezien de werklust bij de verschillende overheidsdiensten zal dat wel niet eerder zijn dan 2 januari 2015. Én dan moet je óók nog hopen dat niet het volledige ambtenaren apparaat ongeschikt is geraakt door ongelukken met vuurwerk.

Ik weet niet meer hoe Sanchez was maar een grote forward (Sanchez is 2.01 meter lang) is mijns inziens zeer welkom. Hoop dat hij een goede verdediger is want dat is in mijn ogen hard nodig!

Het zou fijn zijn als de club ook de nog altijd beschikbare Jessey Voorn terughaalt naar de club. Mocht dat het geval zijn dan hoop ik dat de international jaren speler blijft van DONAR.

Voor het vertrouwen in de ploeg is het in ieder geval fijn dat er inmiddels versterking is in de vorm van een 3/4 speler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten