Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 29 november 2014

Groene Uilen mannen A-team vs Leiden B-team [voorbeschouwing]

Vanavond, zaterdag 29 november, om 20:00 uur de wedstrijd Groene Uilen vs Leiden 2 in de mannen promotiedivisie.

Beide ploegen hebben elkaar amper twee weken geleden ook ontmoet (zondag 16 november). Ze speelden toen een bekerwedstrijd tegen elkaar in Leiden. (Inmiddels hebben de Groene Uilen de 1/8 finale gehaald. Dankzij een overwinning tegen Landslake Lions red. dinsdag 25 november. In de 1/8 finale spelen de Groene Uilen tegen stadsgenoot Donar.)

Vanavond dus een wedstrijd uit de reguliere competitie. In Groningen. Thuisvoordeel heet niet voor niets thuisvoordeel. Hopelijk maken de Groene Uilen dit ook vanavond waar.

Leiden 1 (eredivisie a.k.a. DBL) speelt vanavond in de Leidse 5 Mei-hal tegen Den Helder Kings. Het resultaat kan van belang zijn voor Donar. Maar waar basketballminnend Nederland vooral aan denkt: is dit de laatste wedstrijd van de Den Helder Kings (huidige rechtspersoon)? (Wanneer er een nieuwe organisatie, een nieuwe rechtspersoon, komt zal deze mogelijk ook onder de naam Den Helder Kings gaan spelen?

Om 18:00 uur speelt het vrouwen A-team van de Groene Uilen tegen Hoofddorp A-team. Dit is ook in het Groningse Willem-Alexander sportcentrum. Hoofddorp is de hekkensluiter van de vrouwen promotiedivisie. Groene Uilen staat in de middenmoot. Recent plaatsten de Groene Uilen zich voor de volgende ronde van het bekertoernooi (tegen Den Helder). Het is wel spijtig dat men niet speelt tegen Apollo of Baros.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten