Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 22 november 2014

Het was wéér dramááááááátisch!!!

Aangezien twee van de drie fluitisten die vanavond tijdens de wedstrijd voor de muzikale begeleiding mochten zorgen, deze taak donderdag 20 november 2014, bij de wedstrijd DONAR vs Weert, ook al toebedeeld hadden gekregen viel er vanavond geen goed concert te verwachten! Dat kwam er dus ook niet! Het is een schande voor het Nederlandse basketball dat zulke droeftoeters mogen optreden! Hoog tijd dat de regering nóg verder gaat bezuinigen op kunst en cultuur.

Dat de drie scheidsrechters die vanavond hun muzikale kunsten ten gehore mochten brengen af en toe geen toon konden houden, dat kan gebeuren, en neem ik ze dus niet kwalijk. Maar dat ze het spel absoluut niet aanvoelen en dus niet alleen maar vals floten maar zich ook als valse krengen opstelden, dát neem ik ze wél kwalijk!

Hun attitude was zo storend dat de uitslag van de wedstrijd niet eens opviel noch ter zake doet. Problematisch is dat er nauwelijks alternatieven zijn voor deze prutsers. Er zijn slechts 2 scheidsrechters goed genoeg. En dat is te weinig voor een eredivisiewedstrijd: die moet worden begeleid door een trio fluitisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten