Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 30 juni 2015

Bas Veenstra blijft

Bas Veenstra (forward, 2.03 meter, 20 jaar) heeft een nieuw contract afgesloten. Hij heeft een verbintenis getekend voor de komende twee seizoenen.


Zie Bas Veenstra ook de komende 2 seizoenen bij Donar.


Veenstra, bijgenaamd "de Viking", is de eerste speler die de club heeft 'vastgelegd'. Er wordt verwacht dat de komende dagen c.q. de komende week meer spelers worden gepresenteerd.


(Op basis van het geruchten circuit zullen dat Sean Cunningham (afgelopen seizoen al speler van Donar) en Leon Williams (nieuw bij Donar) zijn. Ook Dexter Hope wordt in verband gebracht met Donar.)


Bas Veenstra is een echte frontcourt-speler. Hij kan op de posities 3 (small-forward (hij heeft een goed schot (ook de driepunter))), 4 (power-forward (kan goed rebounden)) en 5 (center (is beweeglijk en kan vanuit stilstand hoog springen)) spelen.


Of Bas vooral op de 3 dan wel de 4 zal worden gebruikt hangt af van de andere spelers die worden gecontracteerd. Dat hij op beide posities inzetbaar is zie ik als een groot voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten