Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

dinsdag 30 juni 2015

Bas Veenstra blijft

Bas Veenstra (forward, 2.03 meter, 20 jaar) heeft een nieuw contract afgesloten. Hij heeft een verbintenis getekend voor de komende twee seizoenen.


Zie Bas Veenstra ook de komende 2 seizoenen bij Donar.


Veenstra, bijgenaamd "de Viking", is de eerste speler die de club heeft 'vastgelegd'. Er wordt verwacht dat de komende dagen c.q. de komende week meer spelers worden gepresenteerd.


(Op basis van het geruchten circuit zullen dat Sean Cunningham (afgelopen seizoen al speler van Donar) en Leon Williams (nieuw bij Donar) zijn. Ook Dexter Hope wordt in verband gebracht met Donar.)


Bas Veenstra is een echte frontcourt-speler. Hij kan op de posities 3 (small-forward (hij heeft een goed schot (ook de driepunter))), 4 (power-forward (kan goed rebounden)) en 5 (center (is beweeglijk en kan vanuit stilstand hoog springen)) spelen.


Of Bas vooral op de 3 dan wel de 4 zal worden gebruikt hangt af van de andere spelers die worden gecontracteerd. Dat hij op beide posities inzetbaar is zie ik als een groot voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten