Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

donderdag 4 juni 2015

Jason D tribune

De Jason Dourisseau tribune is niet meer als zodanig herkenbaar. Het doek wat er hing hangt er niet meer. En op het doek wat er recent hing staat niet de tekst "Jason Dourisseau tribune". Het stond ook al niet op het vorige doek. (Na het doek waar het wél op stond volgden meerdere doeken.)


Waarom? Nieuwe directeur van Martiniplaza die het idee van zijn voorganger niet wil steunen (volgen)?


Een naambordje op de tribune zou mooi zijn maar als de directeur dat niet wil ... dan kan Donar tijdens haar wedstrijden toch wél iets anders bedenken? Een grote vlag ophangen op deze tribune met daarop de tekst "Jason Dourisseau tribune"?


Of in het sfeervolle deel van vak NB een spandoek hangen met "Jason Dourisseau tribune"? Wij (ik en mijn vrienden) willen dat spandoek zelfs wel maken! Als we financiële steun krijgen van de club of andere fans dan regelen we het. Zoals we afgelopen seizoen (dankzij financiële steun van collega-supporter en tevens een vrijwilliger van de club) met het Billy "Superman" Clark spandoek aankwamen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten